Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lobiranje

Evo kakve su SMS poruke slali Karamarko i Kujundžić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku donosimo kako se SMS-ovima lobiralo za novog šefa oporbe.

KARAMARKO - POBJEDNIK 1. KRUGA. Promjene su se dogodile. Drugi krug oko 22h. Glasujuci za T. Karamarka dat cete svoj doprinos u izboru predsjednika s neupitnom rodoljubnom emocijom, ali i s nuznim politickim znanjem i iskustvom koji jamce povratak HDZ-a na celo Hrvatske. Hvala. Stozer T. Karamarka

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjedništvo HDZ-a Milinović: Da imam kodno ime zvao bih se Karamarko Slika nije dostupna Istraživanje Dnevnika Nove TV Ekskluzivno: Što bi izabrali HDZ-ovi birači!

Ostanite jos 1 sat. Glasujte u 2.krugu. Ovo je povjesni trenutak. O vama ovisi Hrvatska!
Milan K.

Dragi prijatelji, zahvaljujemo Vam na pokazanom zajednistvu i dostojanstvenom drzanju na nasem Saboru! Pokazali smo novo lice HDZ-a! Ali odradimo posao do kraja! Izaberimo covjeka koji moze osigurati buducnost bez podjela i bez osveta, te  lidera koji ima politickog iskustva i koji se moze suprostaviti ljevicarima na vlasti. Zaokruzimo u drugom krugu Tomislava Karamarka!

Prijatelji, na izborima u Srbiji pobijedio je radikal Nikolic, mislite li da mu se bijela kuta i pjesnik moze suprostaviti? Mislimo na Hrvatsku!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene