Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćna presuda

Ekskluzivne snimke sa suđenja obitelji koja je napala novinare Provjerenog: Padale su suze, ali i optužbe

Obitelji napala novinare Provjerenog (Foto: dnevnik.hr)
Obitelji napala novinare Provjerenog (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Ovotjedno Provjereno donosi snimke s Općinskog suda u Bjelovaru gdje je donesena nepravomoćna presuda protiv Nenada Šajnovića i njegove majke Ane Šajnović zbog prijetnji i napada na novinarsku ekipu Provjerenog.

Šajnoviću je za niz kaznenih djela određena objedinjena kazna od godinu i tri mjeseca zatvora, a njegova je majka dobila šest mjeseci, uvjetno na dvije godine.

Optužnica ih je teretila da su prijetili kako bi zastrašili novinarsku ekipu, a Nenada Šajnovića i za teške tjelesne ozljede u pokušaju, no ova je obitelj na sudu imala drugačiju priču. Padale su suze, ali i optužbe.

"Ona je mene bacila u grabu, svih njih šestero su me nagurkavali", rekla je Ana Šajnović koja je za iskaze ekipe Provjerenog tvrdila da su – laži.

Nenad Šajnović uvjeravao je sutkinju kako mu se na teret stavljaju djela koja nije počinio, a onda je u suzama upitao: "Mogu se ispričati gospođi, je li može da se izvinem gospođi?"

U prilog obrani optuženih svjedočila je i Danijela Sužnjević, žena brata Nenada Šajnovića, koja je tvrdila da je sve gledala s balkona i da nikakvih prijetnji nije bilo.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dom zdravlja - 1 Tko će nas liječiti? Ženi sa slomljenim kukom htjeli dati samo tabletu, ali ni nju nisu imali: "Samo su ispunili papirologiju i pozdravili se s nama" Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

No na kameri Provjerenog, koja je zabilježila cijeli događaj, jasno je da na balkonu, kao ni na prozorima, nije bilo nikoga. Svi svjedoci obrane, mahom rodbina Šajnovića, pozvani su kako bi opovrgnuli da je netko od optuženih prijetio novinarskoj ekipi Provjerenog, no neki su odbili svjedočiti.

Snimku cijele priče iz sudnice pogledajte večeras u Provjerenom u 22:30 na Novoj TV.

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene