Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekipa Nove TV s policijom

EKSKLUZIVNE snimke: Nadziru vas i iz zraka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako mislite da ste umaknuli presretaču, nemojte biti sigurni da vas nije vidio policijski helikopter. U dane vikenda, sve hrvatske prometnice policija nadzire i iz zraka. I naša je ekipa bila s njima - evo ekskluzivnih snimki!

Snimke Hrvatske iz policijskog helikoptera pogledajte u priloženom videu!

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća

Prema izvješću HAK-a od 19:48 sati nakon uklanjanja vozila iz prometne nezgode na autocesti A1 kod čvora Jastrebarsko na 22. kilometru u smjeru Zagreba i dalje se vozi usporeno. Na naplati Lučko na izlazu s autoceste A1 nema dužih čekanja.

>> U Hrvatsku ovih dana više turista ulazi nego izlazi!

Pojačan je promet na većini cetovnih pravaca, osobito na dionici autoceste A1 od Karlovca prema Zagrebu , na izlazu s Krčkog mosta prema kopnu, duž Istarskog ipsilona i jadranske obale. Na naplati Trakošćan na izlazu s autoceste A2 Zagreb- Macelj prema GP Macelj kolona je oko četiri kilometra.

Na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta (D1) zbog odrona vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom. Zbog požara zatvorena je lokalna cesta između sela Bratiškovci, Ićevo i Rupe u skradinskom zaleđu.

Izlazak putničkih vozila pojačan je na GP Kaštel, Macelj, Pasjak , Rupa i Bajakovo, ulazak na Staroj Gradiški. Izlazak teretnih vozila pojačan je na GP Bregana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene