Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajna lokacija

VIDEO U ovom podrumu ilegalno se proizvodi ulje od kanabisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postupak kojim se dobiva, navodno, ljekovit pripravak zabranjen je u svim zemljama svijeta.

Sakrivenog identiteta, na tajnoj lokaciji, u Sloveniji ekipa Provjerenog susrela se s ljudima koji u svom podrumu proizvode ulje od kanabisa.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj

Taj postupak kojim se dobiva, navodno, ljekovit pripravak zabranjen je u svim zemljama svijeta. Ipak, na forumima mnogih društvenih mreža pronaći ćete stotine svjedočanstava koja se kunu u njegovu ljekovitost.

Takve informacije stvorile su ogroman prostor na kojem cvjeta crno tržište. Kupce zanima samo jedno - ozdravljenje od malignih bolesti. I koliko god se teško osloniti na vjerodostojnost informacija o dobrim ili lošim efektima ovog priravka, čak i po cijenu zatvorske kazne - jedni ga proizvode, a drugi kupuju.

Umjesto konopljinog ulja prodavao im vazelin za 12.000 kuna!

Zasad jedino u Nizozemskoj teški bolesnici dobivaju na recept nešto slično, inhaliranje cvijetom konoplje, a proizvodnja ulja u kućnoj radinosti i tamo je ilegalna. Evidentno je da apsolutna zabrana ide na ruku ide pogrešnim ljudima.

I to onima koji na crno zarađuju milijune. Dok oni kojima pomoć treba, zbog uzimanja lijeka, svakodnevno strepe od rešetaka.

Provjereno gledajte večeras u 22 sata na Novoj TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene