Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poput tipične subotnje večeri

Ekipa Dnevnika Nove TV u novogodišnjoj patroli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alkohol i nepažnja glavni su problemi u novogodišnjoj noći, zbog čega je policija pojačano nadzirala prometnice i gradske trgove. Novu godinu s policijskom patrolom dočekala je zadarska ekipa Dnevnika Nove TV.

Jedni Novu godinu čekaju uz slavlje, a drugi na radnom mjestu.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno

Onima koji su popili koju više, pa sjeli u automobil prometni policajci spremno su udijeliti prvu novogodišnju 'čestitku'.

Uz više ekipa na terenu posla je bilo, ali ipak nešto manje nego proteklih godina. Policajci kažu da je protekla noć na cestama izgledala otprilike poput tipične subotnje večeri. Tome su uvelike pridonijele niske temperature.

Tijekom novogodišnjeg slavlja u Hrvatskoj 11 ozlijeđenih

Manje ljudi je bilo na otvorenom, manje se vozilo, pa je bilo i manje intervencija i izricanja kazni. Ono što se i ove godine pokazalo kao problem je pirotehnika i remećenje javnog reda i mira.

A one koji su i večeras u blagdanskom raspoloženju policija i dalje poziva na oprez. Posebno vozače jer alkohol i vožnja ne idu zajedno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene