Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EBAN Winter University 2016

Nova TV i DNEVNIK.hr odabrali dobitnike ulaznica za konferenciju poslovnih anđela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV i portal Dnevnik.hr odabrali su pet dobitnika ulaznica za najveću europsku konferenciju poslovnih anđela, EBAN Winter University 2016, koja se održava 29. i 30. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Najveća europska konferencija poslovnih anđela, EBAN Winter University 2016, održat će se 29. i 30. studenog u Koncertnoj dvorani 'Vatroslav Lisinski', u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i suorganizaciji Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EBAN Winter University 2016. Nova TV nagradila startupovce koji su osmislili inovativni način tiskanja na tekstil Slika nije dostupna ODUŠEVIO SVE U LISINSKOM Legendarni pjevač Iron Maidena otkrio najbitniju formulu poduzetnika: 0+0=1!

Na konferenciji se očekuje 1700 sudionika, od čega oko 400 poslovnih anđela i više od 100 sturtupova. Sudionici će doznati sve o najnovijim trendovima u startup industriji, a predavanja i panele održat će neki od najvećih stručnjaka na tom području, kao i neki od najuglednijih hrvatskih i svjetskih poslovnih anđela.

Među najpoznatijima su svakako Bruce Dickinson, pjevač grupe Iron Maiden i poduzetnik, a tu su još i Johann Hansmann, najbolji europski early stage investitor, Dov Moran, izumitelj USB sticka, Frank Salzgeber iz European space agency i mnogi drugi.

Nova TV, medijski pokrovitelj konferencije EBAN Winter University 2016, osigurala je besplatne ulaznice za pet najkreativnijih čitatelja portala DNEVNIK.hr. Stiglo je mnogo vaših prijava, dragi čitatelji, i hvala vam na povjerenju koje nam iskazujete svakog dana.

Odabir nije bio lagan, a najsretniji među vama koji će dobiti besplatne ulaznice su: Dino Posavi, Goran Luburić, Anja Hudolin, Jelena Melnjak i Željko Gobac.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene