Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kasnili u printanju svjedožbi

Profesori ogorčeni: E-matica noćna mora za prosvjetare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
E-centralizirani sustav Ministarstva obrazovanja pomoću koje profesori unose podatke i printaju svjedodžbe prava je noćna mora.

Prosvjetni djelatnici posljednjih dana ministru Radovanu Fuchsu preko Twittera šalju poruke ne baš srdačnog sadržaja, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Prosvjed prosvjetara - 3 Borba za život ''Uredba o plaćama nije pravedna'', upozoravaju prosvjetari, ali odgovor Vlade neće im se svidjeti Prosvjed prosvjetara u Zagrebu - 2 "Ne tjerajte nas na ulice" FOTO Veliki prosvjed prosvjetara u Zagrebu: "Želimo ministra koji će konačno stati uz nas"

U jednoj riječkoj osnovnoj školi osmaši su četiri dana zaredom pozivani da dođu po svjedodžbe, da bi ih konačno dobili u četvrtak, posljednji radni dan u tjednu, a već u ponedjeljak ih moraju priložiti prilikom upisa u srednju škole.

Jedan je nastavnik puna 24 sata proveo za kompjutorom bezuspješno pokušavajući u spomenuti e-sustav unijeti podatke za svoje učenike. U tom je vremenu uspio je isprintati samo jednu svjedodžbu jer je, kako kaže, 'prokleti sustav' stalno padao.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene