Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna hrvatska tvrtka preuzima drugu

Đuro Đaković zainteresiran za preuzimanje Ingre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rijetko se događa da jedna hrvatska tvrtka preuzima drugu. No, Đuro Đaković Holding objavio je da je zainteresiran za preuzimanje zagrebačke Ingre!

Naime, Ingra je u velikim financijskim problemima, no iz Đure Đakovića misle kako mogu pomoći te vjeruju da je takav potez u najboljem dugoročnom interesu njihova daljnjeg širenja na strana tržišta.

Pročitajte i ovo Teretni vlak Dobar posao u Švicarskoj U tvrtki Đuro Đaković uskoro započinje proizvodnja teretnih vagona Bradley - 2 Dogovorena suradnja Poznato kada prvi Bradleyji stižu u Hrvatsku

>> Ingra predala Ministarstvu zdravlja Kliniku za tumore

Iz Ingre su pozdravili ovakvu odluku. Zagrebačka burza jutros je obustavila trgovanje dionicama Đuro Đaković Holdinga i Ingre, kako bi investitori imali vremena upoznati se s namjerom te slavonsko-brodske kompanije. 

'Smatramo da bismo sa ovakvom zaokruženom ponudom mogli postati još konkurentniji te da bi Ingra unutar naših sustava mogla biti točka okupljanja svih značajnih građevinskih kompanija u nastupu na globalnom tržištu', rekao je Vladimir Kovačević, predsjednik Uprave Đuro Đaković Holdinga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene