Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povratak otpisanog

Tek što se vratio u politiku, Đapić 'završio' u Remetincu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je najavio angažman na predstojećim izborima Anto Đapić je otišao u privatni posjet pritvoreniku u Remetincu.

Kako saznajemo Đapić je posjetio Božu Krajinu, pripadnika ATJ Lučko, koji je u Remetincu zbog zločina u Gruborima iz 1995.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skup u Osijeku Đapić kazao čije glasove očekuje: "Računam na one koji ne žele da Hrvatskom divlja političko srpstvo" Predsjednički kandidat Anto Đapić, intervju za DNEVNIK.hr VELIKI INTERVJU Anto Đapić za DNEVNIK.hr: ''I Kolakušić i Milanović i Škoro bili su u punoj snazi, a nitko nije bio hrvatski branitelj''

Počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić na konferenciji za novinare u Zagrebu najavio je aktivniji angažman u svojoj stranci i na predsjedničkim parlamentarnim izborima.
Đapić optužuje HDZ i koaliciju da njihova predizborna kampanja nema nikakav sadržaj osim 'prevare i obmane birača, posebno birače desnice'. Kaže da se HDZ sada poziva na Tuđmana, a da je svojim radom u proteklih 8 godina poništio svo njegovo nasljeđe a posebno je sramotno 'što se pozivaju na generale i pozdravljaju ih, a upravo su ih oni izručili', kazao je.

Glavni cilj HSP-a u predstojećoj kampanji bit će 'razobličiti takvu politiku' HDZ- a.'Jedno rade, drugo govore, a sam Bog zna što misle',zaključio je Đapić.  Posebno je istaknuo koliko se vremena posvećuje ljubavnom trokutu Josipović-Tadić-Kosor i na taj način također obmanjuje javnost. Iako HSP smatra da ulazak u Eu donosi više štete nego koristi smatra lošim što se trenutačna vlast već sada obvezala da bilateralne probleme sa susjednim državama neće koristiti kako bi usporili srpski ulazak u europske integracije dok su s druge strane 'Slovenci nas reketarili'. Pozvao je birače desnice da treći put ne nasjednu na HDZ-ovu retoriku. 'HDZ obmanjuje javnost s fingiranim sukobima s SDSS-om

Kao što su za nas govorili da je HSP glas za SDP upravo je glas za HDZ glas za SDSS', kazao je. Najavio je da će uskoro predstaviti kandidate za izborne jedinice, na izbore izlaze samostalno, a on osobno u 6. izbornoj jedinici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene