Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred grada

Đakovo šokirano: Dvoje mladih vodilo ljubav na klupi u parku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizor na koji je u rano jutro naišla jedna Đakovčanka na putu za posao šokirao je njezine sugrađane.

Ona je, naime, oko šest sati ujutro naišla na mladi par, koji je na klupi u Malom parku, doslovno pokraj ceste, vodio ljubav, piše Glas Slavonije. Mladić i djevojka su bili potpuno goli, a pokraj njih je stajao odjeveni mladić i samo ih promatrao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija index Lažne diplome iz Bosne prodavale se na crnom tržištu, pojavile se i u Hrvatskoj, a u sve je uključena - talijanska mafija Policija Prometni kaos Vozio pijan pa napravio kaos: Auto završio u obiteljskoj kući, među sedmero ozlijeđenih su i djeca

Kako je izjavila zaprepaštena žena, nitko je od njih nije ni primijetio.

Iz policije su potvrdili kako dojavu o nedoličnom ponašanju u parku nisu dobili, te su poručili građanima da im prijave naiđu li na sličan prizor. 

'Na području PP Đakovo nema evidentiranih slučajeva prostitucije i svodništva, odnosno kaznenih djela ni po prekršajnom ni po kaznenom zakonu. Sam taj čin na javnom mjestu bez nekakvih drugih elemenata je zabranjen i potpada pod remećenje javnog reda i mira, to je vrijeđanje moralnih osjećaja građana. No sve drugo ovisi o okolnostima' izjavili su iz Odjela za izvještajnu analitiku PU osječko-baranjske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene