Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu dugo bili na slobodi

VIDEO Pogledajte trenutak bijega dvojice zatvorenika u Osijeku: Na vrhu zida glasno su kriknuli

Dva muškarca pobjegla su jutros iz zatvora u Osijeku, no nisu dugo bila na slobodi.

Policija je potvrdila bijeg dvojice zatvorenika iz osječkog zatvora. Pobjegli su u 10:05, a već u 10:29 pravosudni policajci su ih uhvatili i vratili u zatvor. 

Pročitajte i ovo Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

Na snimci bijega, koja se već pojavila, vidi se kako dva muškarca skaču s ograde, deru se i bježe. Snimku nam je ustupio portal Index.hr.

U Ministarstvu pravosuđa događaj kvalificiraju kao pokušaj bijega. Riječ je o stranim državljanima. To su prve informacije kojima raspolaže Središnji ured za zatvorski sustav.   

"Sve okolnosti pokušaja bijega se utvrđuju", objasnili su u Ministarstvu. Još će se utvrditi kako su zatvorenici uspjeli preskočiti ogradu i je li bilo eventualnih propusta. 

Zatvor u Osijeku tek treba sastaviti izvješće o događaju. 

I prije mjesec dana bježalo se iz zatvora u Osijeku. Tada je ogradu preskočio maloljetnik (17) koji je bio u istražnom zatvoru. Policajcima je trebalo nešto više od pola sata da ga uhvate. 

Prije nekoliko dana pritvorenik ekstradicijskog pritvora pobjegao je pravosudnim policajcima u Zagrebu na povratku s ročišta. Muškarac (33) popeo se preko ograde koja odvaja dvorište Općinskog kaznenog suda i susjedno gradilište.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene