Obavijesti Video Pretražite Navigacija
snimile ih kamere

Provalile u trgovinu za odrasle, ali nisu došle po ono što mislite

Ilustracija (Foto: Getty Images)
Ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Dvije žene provalile su u trgovinu za odrasle u Koprivnici i iz kase ukrale više od 4000 kuna.

Kako piše portal ePodravina, dvije žene opljačkale su poznatu koprivničku trgovinu za odrasle u srijedu u popodnevnim satima. Iz trgovine je ukraden samo novac, a sve su zabilježile nadozrne kamere postavljene unutar objekta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vrijede 51.000 eura Srbin ukrao Picassove slike, prodao ih za 150 eura, a onda plakao na sudu: "Mislili smo da su kopije" Slika nije dostupna Omiljena meta Posao im cvate, nemojte i vi postati njihova žrtva

''Ukradeno je 4400 kuna, naš utržak. Provukle su se kroz rupu kraj vrata koju su samu obile, a rupa je zaista mala. Jedna od provalnica provukla se kroz rupu, dok je druga vani čekala na straži. Najgore je što se oglasio alarm, ali ljudi nisu reagirali. Nevjerojatno je kako ih nitko nije vidio, a ni čuo naš alarm'', ispričala je za ePodravinu vlasnica trgovine.

Kradljivice su prije ''akcije'' nazvale vlasnicu i djelatnicu trgovine i pitale ih mogu li doći do trgovine. Nakon što im je rečeno da u trgovini nema nikoga, znale su da je zrak čist pa su se bacile na posao.

Jedna od kradljivica, ona koja je ''operirala'' unutar trgovine, otprije je poznata vlasnicama zbog krađa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene