Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žene pogodio grom

VIDEO Ispovijest prodavačica: 'Grom je jako, jako udario! Bilo je strašno, ružno, bolno...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grom je na tržnici u Zadru pogodio prolaznicu i prodavačicu koja je u trenutku udara razgovarala na mobitel.

Grom je jutros na tržnici u Zadru pogodio dvije osobe. Prolaznicu i prodavačicu koja je u trenutku udara razgovarala na mobitel, a kojoj je štand pod stablom. U blizini je i metalna rešetka što je moglo privući elektricitet. Prodavačici je ozlijeđeno uho, dok je prolaznicu munja pogodila u stopalo. Obje su zbrinute u zadarskoj bolnici i izvan su životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Bojan Hajdin, predsjednik Udruge paraplegičara i tetraplegičara Wings for life Sve je spremno za spektakl u Zadru: "Događajima poput ovoga budi se svijest o osobama s invaliditetom" Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti

'Grom je jako, jako udario. To je jaki zvuk, nama je zvonilo u ušima. Sve je bliještalo. Cura koju je grom udario u nogu je vrisnula! Okrenem se i vidim kako moja kolegica sjedi na podu u nesvijesti', ispričala je prodavačica Tanja Nekić za Vijesti Nove TV.

Druga prodavačica, Mirjana Šušilović nije mogla suzdržati suze.
'Nije mogla reagirati zato što je već bila u stanju da ne može reagirati. Samo je vrisnula. Bilo je strašno, ružno, neugodno, bolno...' plačući je ispričala zadarska prodavačica.


Grom pogodio dvije žene u Zadru: Ozlijeđeno joj uho jer je u trenutku udara pričala na mobitel!

U zadarskoj Općoj bolnici doznaje se da su žene stabilno, a ona s ozljedom stopala je puštena kući. Žena koja je razgovarala na mobitel prošla je ipak malo gore. Zadobila je ozljede uha i tek treba utvrditi hoće li s njezinim sluhom biti sve u redu.


'Pretpostavljamo da je udarac najprije išao u mobitel, nakon toga  na kožu iznad uha. Zato što će grom ići prema elektricitetu, a taj uređaj će elektricitet više otpuštati nego tijelo čovjeka', pojašnjava liječnica Melanija Ražov Radas.

Na zgradi tržnice gromobran je postavljen, ali prodavači sumnjaju da je grom privukla rupa u tlu.

'Tu su kablovi provedeni za struju, za neku rasvjetu koja nije sprovedena, niti napravljena', tvrdi prodavačica Marija Šušilović.

Vlatko Marušić, direktor Tržnice Zadar, tvrdi suprotno:
'To je sve zaštićeno sa pločama i tako dalje i to nikad nije ni bilo u funkcije.?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene