Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmor gradonačelnika

Dvije krajnosti: Dok Bandić ne ide na godišnji Kerum ga ima cijelo ljeto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum odmara se dugo, Milan Bandić nikad. Splitski gradonačelnik na godišnjem je odmoru već više od mjesec dana. A zagrebački - ni ne planira predah.

'Pa kad radite posao koji volite, onda vam je to gušt, onda se odmarate radeći, prema tome ne treba ići na godišnji', rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Pa prema kriterijima zagrebačkog gradonačelnika onaj splitski - ne voli svoj posao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ONI SU PRESUDILI Evo koliko je ljudi jučer doista glasalo za Bandića, Keruma, Obersnela... Slika nije dostupna Tko je slavio, a tko tugovao? 7 najvažnijih stvari koje trebate znati o prvom krugu lokalnih izbora

Na godišnjem je već mjesec i pol a bit će - do daljnjeg. Viđen je po Splitu i Hvaru. No, ostavio je zamjenika Jure Šundova. On je još prije mjesec dana na skupštini objasnio zašto gradonačelnika nema. 'Gradonačelnik nije tu zato što je na godišnjem odmoru i to je razlog zašto nije stigao, a do kada je na godišnjem odmoru pa ja ne znam, konkretno ima od prošle godine 25 dana godišnjeg prema tome ne znam do kojeg datuma je na godišnjem', rekao je Šundov.

Ako slučajno zagrebački gradonačelnik odluči retroaktivno iskoristiti sve godišnje na kojima nije bio - propade metropola. 'Pa ne znam za 11 godina, to je godinu dana znači imam godinu dana godišnjeg, ali eto to je doprinos recesiji i krizi', rekao je Bandić.

Ali ni Kerum ne zaboravlja na krizu ni na godišnjem, pa tako ni da bi, kad u Split dođe poduzetnik Zepterovog kalibra, trebalo čovjeka ugostiti u poglavarstvu. Kao jučer kad je dobro organizirani gradonačelnik ipak došao na posao. 'A drugi razlog je što si ja to ne znam organizirati, kad budem bolje znao organizirati onda ću ići na odmor, za razliku od mojih kolega koji to uspjevaju', dodao je Badnić.

Ali zagrebački gradonačelnik uspjeva imati ono o čemu sanja splitski gradonačelnik - godišnji odmor od 365 dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene