Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednja investicija

Dva tjedna prije uhićenja Vidošević kupio vilu od 2,1 milijun kuna?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo dva tjedna prije uhićenja, bivši predsjednik HGK Nadan Vidošević u Nemiri kraj Omiša kupio je vilu od 2,1 milijun kuna.

Nekoliko dana nakon uhićenja svoje najbliže suradnice Zdenke Peternel, Nadan Vidošević povećao je svoje carstvo nekretnina za još jednu vilu. Za 280.000 eura, odnosno 2,1 milijun kuna, u Nemiri kod Omiša kupio je luksuznu kuću za odmor udaljenu tek pedesetak metara od mora, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna mora vratiti 35 milijuna Vidošević osuđen na osam godina zatvora: U lisicama doveden u Remetinec – ''Sada se mora naviknuti na novi način života'' Slika nije dostupna više od 33 milijuna kuna Sjećate se Nadana Vidoševića i sudske trakavice oko izvlačenja novca iz HGK? Danas je bilo govora o paralelnom sustavu upravljanja: "Zato sam dobila otkaz"

U istom mjestu posjeduje već četiri vile, nazvane prema članovima uže obitelji - majci, supruzi i kćeri. Dvije od tih vila unio je u svoju imovinsku karticu pod nazivom 'turistički objekti u Nemiri', ne navodeći ni vrijednost ni kvadraturu.

>>U blokadu će sva imovina Nadana Vidoševića i njegove obitelji

Jedna od vila ima 170 kvadrata, a nazvana je po Vidoševićevoj majci - Villa Maria. Villa Ina se  zove  po Nadanovoj supruzi, a Villa Zrinka po njihovoj kćerki. Prva ima dva apartmana (45 i 28 kvadrata), a druga je obnovljena kamena kuća od 52 kvadrata s bazenom.

Četvrta kuća, bijela trokatnica, još nema ime, baš kao ni peta, najnovija vila u kolekciji Vidošević. Prema grubim procjenama upućenijih, Vidoševići su samo na apartmanima i kućama za odmor na omiškom području po sezoni zarađivali najmanje 50.000 eura.

Sve vile trenutno su pod policijskim nadzorom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene