Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dva milijuna kuna za obitelji poginulih vatrogasaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na posebnom žiro-računu Vatrogasne zajednice za pomoć obiteljima poginulih i stradalih vatrogasaca na otoku Kornatu do sada je prikupljeno dva milijuna kuna.

Poseban račun 2484008-1500154167 kod Raifeisen banke otvorile su Hrvatska vatrogasna zajednica i Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije, koje u današnjem priopćenju zahvaljuju svima koji su pomogli obiteljima poginulih i stradalih vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Parking na rivi Oglasila se gradska firma Splićaninu prisjeo dvosatni parking: "Naplatili su mi 119 eura, ovo je prevarantski račun" Ilustracija Papreno FOTO "Cijene kao u hotelu s pet zvjezdica!" Šokirani čitatelj poslao nam je račun nakon što je na trajektu naručio dva mala piva

Odjel za odnose s javnošću Karlovačke banke priopćio kako je na zahtjev građana koji žele pomoći i u toj banci otvoren poseban račun br. 2400008-1500000340

Oni koji žele uplatiti novac na taj račun trebaju naznačiti: 'Pomoć obiteljima unesrećenih vatrogasaca', kaže se u priopćenju iz Karlovačke banke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene