Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigao u Grad

Iako je rekao da nogom neće stupiti na hrvatsko tlo, Mitrović stigao u Dubrovnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Mitrović, vlasnik srpskog Pink TV-a, stigao je jučer u Dubrovnik.

Reagirao sam na način na koji bi svatko reagirao u situaciji klasične otimačine gdje se otima bez ikakvog razloga. Sve to ukazuje na mnogo sumnjivih radnji i radnji za koje sam mislio da u jednom civiliziranom društvu ne postoje, ali ovog trenutka neću potencirati ni jednu od njih da ne bi sebe doveo u neki problem zakonske prirode. No još nisam izgubio nadu da ću sve ovo riješiti mirnim putem', kazao je Mitrović koji smatra da bi se svime trebao pozabaviti netko s vrha hrvatske vlasti.

Pročitajte i ovo Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda Slika nije dostupna Tragični susret Horor na godišnjem odmoru: Bračnom paru zatvorenici oteli jahtu, a njih bacili u more? "Riješili su ih se"

U Hrvatskoj se, kako je kazao za Dubrovniktv.net, osjeća kao doma i tu ima više prijatelja nego igdje drugo u regiji. Kaže da će ta prijateljstva ostati i dalje. 'Deset godina sam gradio odnose Srbije i Crne Gore, a kad sam puštao hrvatske pjesme i serije te podupirao hrvatske proizvode, prijetili su mi smrću i bacali bombe na televiziju, a cijelu situaciju mogu okarakterizirati kao iživljavanje pojedinih organa, a pod tim mislim na Carinu', tvrdi Mitrović kojem je kaže, zbog svega žao.

Pojasnio je i što uopće radi u Dubrovniku iako je obećao da više nikad neće doći na tlo Hrvatske. Ponovio je da neće doći kao turist ili građanin Srbije, no da je sada ipak morao, kako bi riješio posao i cijeli proces.

Mitrović je također kazao kako još nisu ustupili na snagu odredbe zabrana hrvatskih reklama, pjesama i proizvoda te da od toga nema ništa. 'Borit ću se da se to ne dogodi', kazao je.

Željko Mitrović stigao je u Dubrovnik povodom dražbe za svoju 10 milijuna eura vrijednu jahtu, koju mu je zaplijenila Carinska uprava Hrvatske.  Mitrović je nakon toga s programa svoje televizijske kuće izbacio hrvatsku glazbu i kinematografiju, slao dokumentaciju koja govori o korupciji u Hrvatskoj, a jučer se otvorenim pismom obratio i Carinskoj upravi Hrvatske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene