Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema kapitalnih projekata

Dubrovnik: Vlahušić uputio apel za pomoć gradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić rekao je kako ukidanje Jadrolinijine brodske veze iz Dubrovnika prema Rijeci, smanjenje broja letova za Dubrovnik te zaustavljanje gradnje autoceste prema tom gradu upozoravaju da je Dubrovnik u vrlo teškoj situaciji, pri čemu je pozvao sve one koji su na odgovornim dužnostima da mu pomognu.

Andro Vlahušić je ocijenio da se predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić, saborski zastupnici Dubravka Šuica, Frano Matušić, Stipo Gabrić Jambo i Branko Bačić te državni tajnici Ivo Mujo, Karlo Đurašić i Nina Obuljen nisu uspjeli izboriti za ostvarenje nijednoga kapitalnog projekta na hrvatskom jugu. Također je rekao da će zbog prekinutih radova na autocesti prema Dubrovniku 150 građevinskih radnika ostati bez posla.

Pročitajte i ovo Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta" Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa

>> Kosor traži da se problem sa strujom u Dubrovniku riješi

Po njegovu mišljenju, prekid radova i konzerviranje dosad napravljenoga stajat će više nego nastavak radova. Andro Vlahušić pozvao je sve državne dužnosnike s dubrovačkog područja da zajedničkim nastojanjima pomognu Dubrovniku i tom području. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene