Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava u Gružu

Dubrovnik: Požalili se zbog velikog računa za vožnju, pa se potukli s taksistom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje mladih australskih turista dubrovačkoj su policiji prijavili neprimjereno ponašanje lokalnog taksista.

U četvrtak oko 19:35 sati dvoje mladih australskih turista, mladić i djevojka stari 25 i 30 godina, prijavili su policiji neprimjereno ponašanje jednog dubrovačkog taksiste. Policiji je poznato o kojem je taksi- vozaču riječ, ali još uvijek nisu s njim obavili obavijesni razgovor te ne mogu dati detaljnije podatke o tom događaju, piše Dubrovački vjesnik.

Pročitajte i ovo Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život Policija, ilustracija "mislio je da je gotov" HDZ-ovac i bivši MMA borac brutalno pretukao maloljetnika: "Davio ga je, gurao mu prste u oko i usta. Htio mu je valjda oči iskopati"

Neslužbeno se doznaje da su Australci ušli u taksi kod Autobusnog kolodvora te izašli u ulici Andrije Hebranga u Gružu gdje su se po iskrcaju pobunili zbog, po njihovom mišljenju neobično velikog računa.

Sprdnja u Dubrovniku: Popust od jedne lipe!

Zbog toga im je taksist, navodno, pokazao koliko je dobar sa svojim šakama. Policija međutim kaže kako na turistima nije bilo vidljivih tjelesnih ozljeda te da nisu potražili liječničku pomoć.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene