Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I Slavonija se bacila u turizam

Dubrovnik slavi dan turizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prigodnim programom koji su organizirali gradske vlasti i turistička zajednica Dubrovnik danas obilježava Svjetski dan turizma.

Program je započeo u jutarnjim satima nastupom gradske glazbe i dubrovačkih mažoretkinj,a a tijekom popodneva uslijedio je mimohod gradske straže i dubrovačkih trombunjera te Udruge dubrovačkih sokolara, žonglerske skupine Žonglerata i Udruge festa.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Na improviziranoj sceni ispred palače Sponza uprizoren je 30-minutni prikaz scene suđenja u doba Dubrovačke republike. Svjetskom danu turizma pridružili su se i dubrovački muzeji koji su za posjetitelje otvoreni sve do ponoći.

Središnja svečanost upriličena je večeras ispred sv. Vlaha - festa od mušula koji je organizirao Ceh ugostitelja Dubrovnika s prigodnom prodajom rižota od mušula po promotivnoj cijeni, a sav prihod namijenjen je u humanitarne svrhe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene