Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Birali putnici

Hrvatska atrakcija na popisu NAJBOLJIH na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na listama koje svake godine sastavljaju putnici diljem svijeta među najboljim se svjetskim atrakcijama ove godine našla i jedna s juga Hrvatske.

Od 25 atrakcija objavljenih na stranici tripadvisor.com na visokom, devetom, mjestu našle su se i dubrovačke zidine. 

Pročitajte i ovo Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda Cijena kvadrata - 3 Obaraju rekorde Za cijenu cijele kuće na Banovini u ovom gradu možete kupiti tek deset kvadrata: "Ne znam kako će moja djeca nešto kupiti"

Na prvom je mjestu Machu Picchu, izgubljeni grad Inka, koji se nalazi na najvišem dijelu istočnih Andi u Peruu. Na drugom je mjestu hram Angkor Wat, najveći hramski kompleks kambodžanske regije Angkor.

Arhitektonski spomenik u Agri, Taj Mahal, našao se na trećem mjestu.Četvrto je mjesto zauzela Petra, napušteni grad na području Jordana, a na petom kmerski hram Bayon u Siem Reapu u Kambodži.

S kratkim opisom korisnika, 'nevjerojatni pogledi vrijedi truda', dubrovačke zidine našle su se na devetom mjestu što će zasigurno još jednom pomoći promociji tog grada, ali i Hrvatske, na međunarodnoj turističkoj sceni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene