Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dubrovački avion prisilno sletio zbog puknuća gume

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov Dubrovnik Airlinea, na čarter letu iz Tel Aviva za Rijeku, sletio je jutros oko 10 sati u Zračnu luku Dubrovnik jer mu je pukla guma koja je oštetila krilo i motor zrakoplova.

Zrakoplov je sletio nakon što je posada osjetila iznenadni udarac. Nakon urednog slijetanja u Dubrovnik utvrđeno je da je zrakoplovu tipa MD-83 otpao vanjski sloj zadnje desne gume i pritom udario dio krila, oštetio vrata od kotača, uletio u motor i time prouzročio veću materijalnu štetu priopćili su iz ministarstva. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zaustavio ga 44-godišnjak Kaznena prijava 86-godišnjaku koji je zapaljenom gumom izazvao požar u Lici Održana akcija promoviranja sigurnosti u prometu (Foto: Dnevnik.hr) održano i natjecanje Ne znate kako zamijeniti gumu na automobilu? Nakon ovoga nema više izgovora

Zrakoplov tvrtke Dubrovnik Airlinea ostao je na popravku, dok su svih 136 putnika i 7 članova posade nastavili put u Rijeku drugim zrakoplovom.

Glasnogovornica Ministarstva Marina Halužan nije znala ostale pojedinosti nezgode zrakoplova tvrtke Dubrovnik Airline.
Ovo je u posljednja dva dana drugi incident zbog kojega su zrakoplovi morali prisilno sletjeti u dubrovačku zračnu luku Ćilipi. Jučer je zrakoplov British Airwaysa sa 148 putnika i osam članova posade iznenada sletio zbog napuknutoga vjetrobranskog stakla u pilotskoj kabini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene