Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Zbrajanje štete

Dubrovačka zračna luka zbog vulkana izgubila 10 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić okupio je danas sve hotelijere, ugostitelje, predstavnike turističkih agencija i zračnih luka, kako bi ocijenili koliku je štetu prouzrokovalo višednevno zatvoreno europsko nebo.

Na sastanku su procijenili kako je izravna šteta od zatvorene zračne luke čak 10 milijuna eura, no kako će se prava šteta osjetiti tek u tjednima koji dolaze. Dubrovački gradonačelnik je ponovio kako je Dubrovnik prometno izoliran te je poslao apel Vladi da se što prije nastavi s radovima na autocesti prema krajnjem jugu. 'Nadajmo se da je najgore iza nas', zaključio je Milan Perić, dubrovački pročelnik za poduzetništvo i turizam.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene