Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto novca dobio ovrhu

Država lovi dužnike, a ni ona ne plaća svoje dugove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rasprava o izmjeni poreznog zakona sve se više zahuktava, a obraćaju li političari pažnju na činjenicu da je i država dužna poreznim obveznicima?

Država sređuje svoje financije obračunavajući se s poreznim dužnicima. Ništa sporno, da i sama država nije dužnik istim tim poreznim obveznicima. Stolar Tomislav Ćurić iz Piškorevaca pored Đakova isporučio je državi parket za jednu sportsku dvoranu. Parket je ugrađen, a država mu je ostala dužna 400 tisuća kuna. No, umjesto novca ovih je dana od države dobio ovrhu. Država mu je sjela na imovinu zbog poreznog duga.

Pročitajte i ovo Prodaja narodnih trezoraca - 4 Država je poželjan dužnik Građani pohrlili po državne trezorce: "To je dobra prilika" Slika nije dostupna Začarani krug Zbog države ostao bez 400.000 kuna, a njemu država sjela na imovinu!

>> Izmjenu općeg poreznog zakona podržavaju svi osim HDZ-a

'Ja ne bježim od svojih obveza, ali isto tako tražim od drugova, gospode, kako hoćete, nek izvole uvest Zakon. Jer su stavili u zakonu da je 30-60 dana plaćanje, pa molim lijepo. Ja opet kažem, ne tražim ja novce da se meni da, može se napraviti kompenzacija. Razumijete! Da se zatvore moje obveze, priča završena', kaže ljutiti Tomislav Ćurić.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene