Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iseljenje iz državnih stanova

'To nije u redu prema braniteljima, meni i mojoj djeci'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaest obitelji iz Benkovca trebalo bi iz državnih stanova biti iseljeno do kraja veljače.

Država kreće u oštriju borbu s ilegalnim stanarima u državnim stanovima. Jedanaest obitelji iz Benkovca trebalo bi biti iseljeno do kraja veljače, među njima i tri braniteljske, koje su podnijele zahtjev za stambenim zbrinjavanjem, ali im još uvijek nije odobren. Benkovački branitelji na problem su upozorili u šatoru u Savskoj. Tvrde da će obitelji završiti na ulici, dok u Državnom uredu za stambeno zbrinjavanje ističu da je riječ o protupravnim korisnicima.

Nada Klobučar i njezina obitelj su jedni od tih.

'Mislim da to nije u redu prema hrvatskom narodu, prema hrvatskim braniteljima, prema meni, prema mom suprugu. Prema meni i mojoj djeci'.

Pročitajte i ovo Pas lutalica Donesena presuda Grad izgubio neobičan spor: Kriv je za nesreću i vlasnici auta mora isplatiti odštetu Slika nije dostupna Mimohod i polaganje vijenaca VIDEO Obilježena 22. godišnjica stradanja Nadina u Domovinskom ratu

 VIDEO Pogledajte kako su građani došli do jeftinih državnih stanova!

'Ustanovljeno je da je u stanovitom broju imovine u vlasništvu Republike Hrvatske borave korisnici koji nemaju valjani pravni dokument na temelju kojeg bi mogli koristiti stan u državnom vlasništvu', izjavio je Ivica Preskar iz Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene