Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sam protiv sebe

I Ivan Drmić glasao da mu se ukine imunitet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na teret mu se stavlja udruživanje radi počinjenja kaznenog djela i lažno prijavljivanje.

Mandatno - imunitetno povjerenstvo (MIP) jednoglasno je predložilo Saboru skidanje imuniteta zastupniku HDSSB-a Ivanu Drmiću i to na zahtjev DORH-a i USKOK-a. Cijelo glasanje trajalo je oko jedne minute, a zanimljivo je da je Drmić, i sam član MIP-a, glasao protiv sebe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sastanak kod predsjednice Za razliku od SDP-a, ostatak Kukuriku koalicije ide na Pantovčak Slika nije dostupna 'Zakon je loš' VIDEO Pravila po kojima mogu ostati bez fotelje

Kaže kako se ne protivi postupku ukidanja jer da će sam pred sudom dokazati svoju nevinost. Drmiću jedino nije jasno kako je prošlo godinu dana od njegove prijave te da se sve moglo riješiti mnogo brže.

HDSSB-ovac Dinko Burić kazao je da cijela stranka stoji iza svog zastupnika te da je cijeli proces samo nastavak progona političkih neistomišljenika što je počelo od Branimira Glavaša. No, Burić ističe kako se ne brine puno jer 'ova vlast i tako neće dugo'.

Zahtjev za skidanje imuniteta upućen je na glasovanje zastupnicima u Sabor jer se Drmića sumnjiči za nekoliko kaznenih djela između ostalog i radi udruživanja radi počinjenja kaznenog djela i lažnog prijavljivanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene