Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratili mu Audi

VIDEO Drmić dovezao automobil na glavni osječki trg: 'Nisam kriminalac!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić na glavni trg u Osijeku dovezao je Audi A6 koji mu je početkom mjeseca oduzet u BiH zbog sumnje da je ukraden, a sada mu je, očito nakon završenih policijskih provjera, vraćen.

Rekao je da je to učinio iz principa, kako bi svima koji su ga prozivali nakon što mu je automobil zaplijenjen u Republici Srpskoj dokazao da je 'čist'. Rekao je da je on već 4. registrirani vlasnik tog automobila u Hrvatskoj te da mu je policija RS automobil vratila bez objašnjenja.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

Kaže da je sam sebi obećao da će, kada dođe ponovno do automobila, dovesti se njime na Trg Ante Starčevića i pred novinarima demantirati sve one koji su ga prozivali da vozi ukradeni automobil.

Ipak, time je počinio prekršaj jer je pristup glavnom osječkom trgu automobilom zabranjen, tj. radi se o pješačkoj zoni. Drmić kaže kako je policiji prijavio da će počiniti prekršaj te da će kaznu platiti. Policija nije došla za vrijeme njegove, kako ju je nazvao, press konferencije.

>> Ivan Drmić uhićen u BiH jer je vozio ukradeni automobil za kojim je tragao Interpol 

Podsjetimo, Drmić je priveden početkom studenog u Mrkonjić Gradu u BiH nakon što je policijskom provjerom ustanovljeno da je bio u posjedu ukradenog automobila, izvijestio je tada MUP Republike Srpske. Drmić je odmah nakon izlaska iz policije iznio svoju obranu.

"Automobil audi A6 kupio sam prije tri mjeseca u Osijeku i registrirao ga u Đakovu, što znači da je prošao svu redovitu proceduru hrvatske policije", rekao je Drmić i dodao da ga je kupio na kredit. Također je rekao kako je u policiji zadržan kao svjedok te da je jutros pušten kada su došli dežurni djelatnici. Automobil je zadržan radi daljnje provjere, kako bi se utvrdilo "radi li se zaista o ukradenom automobili ili nečemu drugom", dodao je.

Nakon detaljnih provjera očito je utvrđeno da se ne radi o ukradenom automobilu pa je vraćen Drmiću.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene