Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo kraj Pazina

Dečku ubijene Elis određeno mjesec dana pritvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dražen Tomić, osumnjičen za ubojstvo djevojke Elis Krbavac, koja je pronađena mrtva u naselju Škljonki, odlazi na 30 dana u istražni zatvor, doznajemo iz PU istarske.

Draženu Tomiću, koji je osumnjičen za ubojstvo Elis Krbavac određeno je 30 dana istražnog zatvora, potvrđuje glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović za Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Podsjećamo, osumnjičeni poštar Dražen Tomić ispitan je tijekom prijepodneva u Puli zbog sumnje na ubojstvo djevojke Elis Krbavac, medicinske sestre iz Pule, iza koje je ostalo maloljetno dijete iz prvog braka.


>>Dražen Tomić osumnjičen za ubojstvo Elis Krbavac

Podsjećamo, 41-godišnji poštar Tomić je pronađen na području Pazinskih Novaki, a policija ga sumnjiči za ubojstvo 39-godišnje Elis Krbavac, medicinske sestre iz Pule koja je nađena mrtva u šumi kraj naselja Škljonki kod Pazina.

Za Elis Krbavac i Draženom Tomićem, koji su 4. svibnja otišli na vikend u njegovu kuću u Sveti Lovreč, policija je bila raspisala službenu potragu, jer se nijedno od njih nije u ponedjeljak pojavilo na svom radnom mjestu. Nestanak para policiji je u ponedjeljak oko 11 sati prijavila Elisina majka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene