Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija HGSS-a

Pogledajte snimku dramatičnog spašavanja mladića s kruzera kod Splita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladića kojem je na kruzeru stalo srce, helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva prevezao je u KBC Split.

Jučer nešto prije 21 sat, centar za spašavanje 112 zaprimio je poziv za spašavanje s kruzera Crystal Serenity koji je iz Dubrovnika plovio prema Veneciji. Kada je kruzer bio u blizini Lastova, jedan je 27-godišnji turski državljanin imao napadaj koji je izgledao identičan srčanom udaru. Reanimirao ga je liječnik na kruzeru, ali mladić je trebao bolničku skrb.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Američka obalna straža spasila tri brodolomca nakon tjedan dana na pustom otoku. Tri brodolomca Nasukali se na pustom otoku: Hranili se samo jednom namirnicom, a evo što ih je spasilo

U složenoj akciji spašavanja osim HRZ-a i zračne baze Divulje, sudjelovalo je i osam pripadnika Gorske službe spašavanja, od kojih je dvoje liječnika. Mladića su spasioci u helikopter prebacili dok je kruzer još bio u pokretu, rekli su nam u splitskom centru 112. Trenutačno se nalazi u KBC-u Split gdje ga je pregledao liječnik. Ustanovljeno je da mu je ipak pukao prsni mišić uslijed treninga, te da se ipak nije radilo o srčanom udaru.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene