Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga trajala do 22 sata, nastavlja se u nedjelju od 7 ujutro

Drama u Nacionalnom parku Krka: Kod Visovca se prevrnuo čamac s četiri maloljetnika, troje spašeno, a za jednim se još traga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prevrtanju čamca na Visovačkom jezeru u Nacionalnom parku Krka, nestao je maloljetnik iz obližnjeg sela, doznajemo u PU šibensko-kninskoj. Potraga je u 22 sata zbog mraka zaustavljena i nastavlja se u nedjelju od 7 sati ujutro.

22:15 Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor rekla nam je kako je potraga za maloljetnikom koji je nestao nakon prevrtanja čamca kod otočića Visovca obustavljena u 22 sata te da se nastavlja u nedjelju od 7 sati ujutro.

Pročitajte i ovo Visovac: Nastavlja se potraga za maloljetnikom (Foto: Dnevnik.hr) Nestao prije dva tjedna Nastavlja se potraga na Visovačkom jezeru: Za nestalim maloljetnikom traga i lokalno stanovništvo Potraga na Visovačkom jezeru (Foto: Pixell) Teški uvjeti Četvrti dan potrage: Mladića koji je nestao u Visovačkom jezeru traže na širem terenu

Dojava o prevrtanju čamca na Visovačkom jezeru, nadomak franjevačkog samostana na otočiću Visovac, stigla je u 17:50 sati, a u čamcu su ukupno bile četiri maloljetne osobe, potvrdila nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Troje maloljetnika uspjelo je doplivati do obale te im je pružena liječnička pomoć u Šibeniku, no jedan od maloljetnika je nakon prevrtanja čamca nestao i za njim se traga.

Kako neslužbeno doznaje lokalni portal ŠibenikIN, nestao je 16-godišnji mladić iz Laškovice.

"Policijski službenici zajedno s pripadnicima HGSS-a i DVD-a Dubravice traže nestalog maloljetnika. U potrazi sudjeluju i rendžeri Nacionalnog parka Krka sa svojim plovilima", rekla je Kosor.

Uvjeti na Visovačkom jezeru nisu povoljni zbog bure i niskih temperatura. Dodatna otegotna okolnost u potrazi su noć i obala jezera obrasla gustim raslinjem.

Trojica maloljetnika koji su prebačeni u šibensku bolnicu bila su pothlađena.

Okolnosti nesreće se utvrđuju, a potraga još uvijek traje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene