Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skočio u uzburkano more

Drama kod Lošinja: Policajac iz mora spasio dijete koje je palo s jedrilice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jakog vjetra i blizine obale postojala je opasnost udara u obalu, zbog čega je hrabri policajac odlučio skočiti u hladno more i izvući dijete koje je bez ozljeda predano ocu.

Policajac Postaje pomorske policija Rijeka i član posade policijskog plovila u utorak je oko 14.45 sati u uvali Čikat u lošinjskom akvatoriju iz mora je spasio dijete koje je palo s jedrilice, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Slika nije dostupna Viralna snimka VIDEO Pogledajte dramatično spašavanje djeteta zarobljenog u automobilu: Otac razbio staklo

Tijekom redovne službe posada policijskog vozila zamijetila je jedrilicu koja se prevrnula zbog olujne bure, a vjetar ju je nosio prema stijenama. Policajci su odmah krenuli u akciju spašavanja i bacanjem konopa pokušali izvući osobu iuz mora.

VIDEO Dramatično spašavanje 4-godišnjeg dječaka iz odrona!

Kako je zbog jakog vjetra i blizine obale postojala opasnost od udara u obalu, policajac je hrabro skočio u hladno i uzburkano more i spasio dijete koje je bez ozljeda predano ocu.

Akcija se odvijala na tridesetk metara udaljenosti od obale, a spomenuta jedrilica nalazila se u uvali Čikat na treningu jedriličarskog klubu zajedno s još nekoliko jedrilica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene