Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drago Prgomet

'Politika je dopustila HNS-u da postane država u državi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik HRID-i, Drago Prgomet smatra da je za izgred huligana u petak na utakmici Hrvatska-Češka kriva politika, 'koja je dopustila da HNS postane država u državi'.

Nakon brojnik aktera iz javnog života, na jučerašnja zbivanja na utakmici Hrvatska-Češka osvrnuo se i saborski zastupnik HRID-i Drago Prgomet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Splitski HDZ 'Tražimo od ministra Orepića da objavi imena tih terorista' Slika nije dostupna VLAHO OREPIĆ '25 ljudi pod zaštitnim mjerama po odluci direktora utakmice je pušteno na stadion'

'Jučerašnja utakmica je samo kulminacija cijele političke situacije. Uz same aktere, kriva je politika, koja dopušta primitivizam u svečanim ložama i koja je dopustila da HNS postane država u državi. Umjesto euforije, nade i borbe za Hrvatsku, dobili smo svjetsku sramotu. I gorak okus. Hrvatska može i mora bolje!', napisao je Prgomet na Facebooku.

Podsjetimo, desetak baklji i nekoliko petardi bačeno je u petak na travnjak za vrijeme utakmice Hrvatske i Češke na Euru u Francuskoj. Utakmica ne nakratko prekinuta.

Sve je započelo kada je jedan huligan navukao kapuljaču na glavu, podigao majicu preko nosa i zapalio baklju. Njegovo paradiranje pred drugim navijačima, koji je čak u jednom trenutku i provocirao, trajalo je 10-ak sekundi prije nego li je bacio baklju na travnjak.

Nakon njega zapaljeno ih je još, a potom su i one završile na terenu zbog čega će naš savez (HNS) snositi nove posljedice. Reprezentacija, prema svemu sudeći, neće biti kažnjena izbacivanjem s Eura, no dobit će posljednju opomenu. Ukoliko se nešto slično dogodi i protiv Španjolaca, to bi vjerojatno bio kraj našeg nastupa na Euru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene