Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neizvjesno u HDZ-u

Prgomet kandidat za gradonačelnika Zagreba? Brkić: "Nisam Nostradamus"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedništvo HDZ-a i gradski odbor te stranke sastaju se danas poslijepodne kako bi odlučili o kandidatu za zagrebačkog gradonačelnika, a prema informacijama koje dolaze iz te stranke, to bi mogao biti Drago Prgomet.

O Dragi Prgometu kao o rješenju za HDZ-ovu izbornu križaljku u Zagrebu, kako se neslužbeno doznaje iz te stranke, govorilo se na sastanku koji je održan u utorak navečer, a na kojem su sudjelovali predsjednik stranke Andrej Plenković, njegov zamjenik Milijan Brkić, Andrija Mikulić, predsjednik zagrebačkog HDZ-a i Drago Prgomet.

Osim što bi išao u utrku za gradonačelnika, Prgomet bi nosio i listu za Gradsku skupštinu. No, za konačna imena HDZ-a za zagrebačke izbore ipak treba pričekati danas poslijepodne kada se sastaju predsjedništvo HDZ-a i gradski odbor.

Pročitajte i ovo Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Andrija Mikulić, koji se do sada spominjao kao kandidat za gradonačelnika, potvrdio je danas da to ipak nije.

Iz HDZ-a se, naime, posljednih dana puštaju brojni "baloni" o zagrebačkim izborima, između ostalog i da će u gradonačelničku utrku Andrija Mikulić te da će Milijan Brkić nositi listu za Gradsku skupštinu.

Milijan Brkić kazao je danas da se nada da će gradski odbor donijeti najbolju odluku za HDZ.

"Uvjeren sam da će izabrati istinskog HDZ-ovca, koji će najbolje predstavljati HDZ", izjavio je Brkić u Saboru. Na pitanje hoće li to biti Prgomet, odgovorio je: "Nisam Nostradamus da predviđam događaje. Vidjet ćemo što će biti."

Na pitanje je vidi li sebe kao nositelja liste za Gradsku skupštini, kazao je da se danas o tome neće raspravljati.

Također, prema neslužbenim informacijama, Bruna Esih, koja je u Sabor izabrana na HDZ-ovoj listi i koja se također spominjala u kombinacijama za gradonačelnicu, na zagrebačke izbore mogla bi ići sa svojom nezavisnom listom, no o tome će se više znati idućeg tjedna. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene