Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povratak kiše

Iskoristite subotu: Evo kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko ste planirali odlazak na izlet za vikend, iskoristite današnji dan.

Sunce koje se pojavilo nakon kišovitih dana mnogima je popravilo raspoloženje. A i današnje jutro trebalo bi biti bez prevelikih iznenađenja. Na nebu će biti malo oblaka, ali bez kišnih proizvoda. U obalnom području Jadrana još pokoji bezopasan ostatak protekle bure.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

U Zagrebu i drugdje u središnjoj Hrvatskoj subota će biti umjereno sunčana, slabo vjetrovita, uz ugodnu toplinu, s popodnevnom temperaturom od dvadesetak Celzijevih stupnjeva, ili malo višom.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu vrijeme će biti malo ljepše nego u petak, jer kiše uglavnom neće biti. Povremeno će biti i sunčano, pa zato i malo toplije nego proteklih dana. Još će biti donekle vjetrovito.

Poprilično ugodna i topla subota očekuje i Istru i Kvarner. Puhat će uglavnom slab vjetar. U gorskoj Hrvatskoj ujutro mjestimice magla, a zatim umjereno oblačno, a u Gorskom kotaru možda gdjegdje i pokoja kap kiše.

Još jednom će najtopliji dio zemlje biti Dalmacija koju očekuju sunce i toplo vrijeme.

Ukoliko ste planirali odlazak na izlet za vikend, onda je najbolje da to bude danas jer će se u nedjelju vrijeme donekle pokvariti, uglavnom u drugom dijelu dana, i to ponajviše u gorskoj Hrvatskoj.

Naniža jutarnja temperatura kretat će se od 7 do 13, a na Jadranu od 14 do 19 °C. Najviša dnevna bit će od 15 do 20, a na Jadranu i do 23 °C.

U ponedjeljak će pak oblaka i kiše s osvježenjem biti u mnogim krajevima. U utorak, nasreću, znakovi proljepšanja vremena. Na Jadranu nevere će u nedjelju popodne zahvatiti njegov sjeverni dio. U ponedjeljak će se prošriti i drugdje uz buru na sjeveru.

U utorak početak proljepšanja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene