Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na osobni zahtjev

Dorica Nikolić razriješena dužnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnjoj zatvorenoj sjednici Vlade Republike Hrvatske Dorica Nikolić razriješena je dužnosti državne tajnice Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, na osobni zahtjev, priopćeno je iz vladina ureda za odnose s javnošću.

Dorica Nikolić također je razriješena dužnosti članice Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, članice Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za osobe s invaliditetom, članice Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga, predsjednice Povjerenstva Vlade RH za prevenciju poremećaja u ponašanju djece i mladih te članice Savjeta za populacijsku politiku, priopćeno je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razrješenje s dužnosti SSSH joj izglasao nepovjerenje, Knežević tvrdi da je to mišljenje manjine Slika nije dostupna Skuplja boce, traži posao, a birokracija pita zašto prima socijalnu pomoć kad zarađuje na crno!

Razriješena je i dužnosti voditeljice Međuresorske radne skupine za pripremu Strategije reforme socijalnih naknada, članice Koordinacijskog tijela Vlade Republike Hrvatske za praćenje provedbe pretpristupnog ekonomskog programa, članice Koordinacijskog tijela za izradu Nacionalnog strateškog referentnog okvira i zamjenice predstavnika Vlade Republike Hrvatske u Gospodarsko socijalnom vijeću i predstavnice Vlade RH u Povjerenstvu za socijalnu politiku Gospodarsko socijalnog vijeća, stoji u priopćenju vladina ureda za odnose s javnošću. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene