Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZASLANIK U POSJETU

Trump prije 6 godina "bacio oko" na slavnu hrvatsku destinaciju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otočje je tada posjetio Joseph Cinque, koji je predstavljen kao jedan od najbližih Trumpovih suradnika. No, sam Trump nikada nije došao.

Otočje Brijuni, koje je austrijski industrijalac Paul Kupelwieser početkom 20. stoljeća pretvorio od malaričnog područja u tada elitno ljetovalište, bilo je prije šest godina navodno i metom multimilijardera te sadašnjeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

Tada je, naime, Brijune posjetio Joseph Cinque, izaslanik Donalda Trumpa, kojeg je primio Ratomir Ivičić, tadašnji direktor Brijuni rivijere, tvrtke osnovane u cilju privlačenja ulaganja u otočje te priobalni pojas.

Cinque je direktor američke Akademije za ugostiteljske znanosti, a tada je bio predstavljen kao jedan od najbližih Trumpovih suradnika. Tom je prilikom, piše Glas Istre, najavio i mogućnost da idući put i Trump dođe s njime, no to se nikad nije ostvarilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene