Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Don Damir Stojić:

'Čuo sam da smo spremni platiti liječnicima iz susjedne države da pređu Dunav i ubijaju našu djecu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Don Damir Stojić predvodio je polnoćku u šatoru pred Ministarstvom branitelja gdje već više od dva mjeseca branitelji prosvjeduju, a tijekom propovijedi dotaknuo se pobačaja.

Braniteljima, koji već više od dva mjeseca prosvjeduju u Savskoj 66, polnoćku je u šatoru predvodio don Damir Stojić. Na misi su, među ostalim, bili general Mladen Markač i Ljubo Ćesić Rojs.

Tijekom propovijedi don Stojić je najviše kritizirao pobačaj. Obraćajući se braniteljima rekao je kako su oni prije 20 godina stali na baniku domovine i branili nas, a da smo tada, zaključio je, znali tko, odakle i s čim puca. Ali, rekao je, 'rat nije gotov, rat još uvijek traje'.

Pročitajte i ovo Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864. Slika nije dostupna Glogoški: 'Razmišljamo o prekidu prosvjeda'

Danas se slavi Božić: Evo zanimljivih detalja koje možda niste znali...

'Osigurali smo naše granice, ali sada smo u ratu za dušu naše nacije. Čuo sam neki dan da u Vinkovačkoj bolnici, pošto je svaki liječnik potpisao priziv savjesti, da smo spremni platiti liječnicima iz susjedne države da pređu Dunav i da ubijaju našu djecu. Prije 20 godina su prelazili i napadali, zar smo došli do te razine da plaćamo da dođu da ubijaju. Moramo stati uz život, zato je ovaj rat koji nema više granice rat za dušu, bori se na tri razine, za život, za brak i za pravo roditelja koji odgajaju svoje dijete po savjesti', poručio je don Damir koji će se braniteljima pridružiti i na misi za Božić. Kaže kako nemam drugogo mjesta na kojem bi radije bio nego u šatoru pred Ministarstvom branitelja.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene