Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritika Domovinske koalicije

Domovinska koalicija: Vojna vježba 'Slavensko bratstvo' prijeteći problem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domovinska koalicija poručila je u ponedjeljak kako se značajan dio hrvatske javnosti iz lijevo-liberalnih krugova kojem, tvrde, pripada i "Plenkovićev HDZ, stavio u službu zamagljivanja prijetećeg problema u vidu najavljene vojne vježbe "Slavensko bratstvo", koju bi krajem rujna i polovicom listopada Srbija i Rusija trebale održati 30 kilometara od hrvatske granice, na vojnom vježbalištu Nikinci u Vojvodini".

"Riječ je o vojnim vježbama koje je Rusija do sada provodila diljem istočne Europe, a znajući gdje je dovela takva demonstracija sile u Ukrajini začuđuje nas blaga ili nikakva reakcija tehničke Vlade i tehničkih resornih ministara još uvijek pod kontrolom HDZ-a. S druge strane, u Hrvatskoj je trenutno u tijeku banaliziranje svih potencijalnih ugroza od jačanja terorističkih ćelija ISIL-a u BiH, do veličanja postupaka srpskih i ruskih lidera kojim se ugrožavaju hrvatske vrijednosti i teritorijalni integritet", navode u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poruka biračima Domovinska koalicija poziva birače da izaberu stabilnu vladu Slika nije dostupna O mjerama programa Domovinska koalicija predstavila Program oporavka poljoprivrede i ruralnog kraja

SDP i HDZ prozivaju za "dogovornu demokraciju" zbog intervjua glumca Rade Šerbedžije jednim dnevnim novinama u kojem, tvrde, on veliča Putina.

"Nitko u Hrvatskoj nije reagirao na to da on kao osoba, uz potporu i bivših, ali i sadašnje Vlade te uz izdašnu financijsku potporu istih gospodari Brijunima te u navedenom intervju izravno veliča Vladimira Putina", poručuju iz Domovinske koalicije.

Resorne tehničke ministre obrane i kulture pozivaju da, kako kažu, svaki u svom resoru primjereno odgovore, a Šerbedžiji su poručili da se "s Brijuna preseli na Adu Ciganliju".
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene