447170
447170
447170
447170
447170

Domovinska koalicija: Milanović će početi pjevati Thompsonove pjesme

  • , 19.08.2016., 14:51
  • Autor:
  • komentara

"Očekujem da Milanović uskoro zapjeva Thompsonovu pjesmu Čavoglave i vrlo glasno kaže 'za dom spremni', jer očito bi uradio sve u predizbornoj kampanji, i pokušava sve da bi dobio glasove desnice, a što je velika obmana u hrvatskom društvu", rekao je Tepeš.

 
 
 
 
Domovinska koalicija krenula u kampanju (Video: Vijesti u 17h)
Domovinska koalicija krenula u kampanju (Video: Vijesti u 17h)

Predsjednik HSP AS Ivan Tepeš izjavio je u petak na službenom početku izborne kampanje Domovinske koalicije da će predsjednik SDP-a Zoran Milanović početi pjevati Thompsonove pjesme, uz pozdrav 'za dom spremni' kako bi pridobio glasove desnice.

"Očekujem da Milanović uskoro zapjeva Thompsonovu pjesmu Čavoglave i vrlo glasno kaže 'za dom spremni', jer očito bi uradio sve u predizbornoj kampanji, i pokušava sve da bi dobio glasove desnice, a što je velika obmana u hrvatskom društvu", rekao je Tepeš.

Domovinska koalicija, kojU uz HSP AS čine stranke DESNO, USP, HKDU dr. Marko Veselica i HDS, kampanju je započela predstavljanjem izbornih lista na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana.

Tepeš smatra da je njihova koalicija koja je sastavljena od stranaka, Udruga i istaknutih pojedinaca pravaško-demokršćansko-domoljubnog svjetonazora, jedini pravi izbor.

Hrvatski olimpijski pobjednici su prema njegovim riječima učinili više od većine političara, te im treba osigurati dobru budućnost u Hrvatskoj.

Nositelj u I. izbornoj jedinici Pero Ćorić (HSP AS) kazao je kao se članovi njihove koalicije nikada nisu prodali i da su jedini koji se, za razliku od ostalih političara, neće prodati.

"Svi su oni 'kumrovačka škola' i Darinko Kosor i Zoran Milanović i Andrej Plenković, kao i ostali", kazao je Ćorić.

Dodao je kako su mjesto za konferencije odabrali Trg dr. Franje Tuđmana zbog simbolike kako bi ukazali na degradaciju ne samo utemeljitelja nezavisne i samostalne hrvatske države, nego i na činjenicu kako je Domovinska koalicija jedina politička opcija koja svoj nastup temelji na tri politička stupa i njihovim programima, Anti Starčeviću, Stjepanu Radiću i Franji Tuđmanu.

Predsjednik stranke DESNO Anto Đapić je rekao kako je njihova koalicija, a zbog dosadašnjeg ponašanja vladajućih uključujući i HDZ, postala nužna potreba hrvatske politike jer se u Hrvatskom saboru mora čuti hrvatska riječ.

"Ova jedina ploča koja pokazuje da je tu Park Franje Tuđmana još je i prljava, to pokazuje koliko se HDZ koji se oslanja na Tuđmanov nauk, njega odrekao. To je prevara protiv koje se mi borimo. Oni Tuđmanovim imenom žele privući veliki broj birača, a mi se protiv takve obmane borimo", dodao je.

Glasnogovornik koalicije Miroslav Rožić, koji je predstavio nositelje izbornih lista u svim izbornim jedinicama, rekao je da njihovi kandidati imaju vrline koje su su spoj mladosti, sposobnosti mudrosti, iskustva i plemenitosti. (Hina) 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se