Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U posjetu Malom Stonu

Domagoj Ivan Milošević pozvao članove na bolju komunikaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević prilikom današnjeg susreta s s izaslanicima za XV. Opći sabor HDZ-a iz Dubrovačko-neretvanske županije, pozvao je sve hadezeovce da se što snažnije aktiviraju i komuniciraju međusobno, kako bi u budućnosti stranka, ali i čitava država funkcionirali bolje.

Okupljene je na početku pozdravio Branko Bačić, predsjednik Župnajskog odbora HDZ-a, naglasivši kako će stranka osigurati tajnosti i poštenost unutarstranačkih izbora.

"Hadezeovci koji su na vlasti u lokalnim sredinama i po nekoliko mandata uzastopno, najčešće nisu mogli stupiti u kontakt s resornim ministrima i dužnosnicima u Zagrebu. Zbog toga se nije realizirala gomila projekata i povećalo zapošljavanje ljudi, ali i zbog toga smo izgubili vlast, jer nismo poštivali vlastite ljude na terenu", naglasio je Milošević prilikom predstavljanja svojeg programa "HDZ Ponovno prvi" u Malom Stonu.

Dodao je i kako se ta praksa ne smije ponoviti više nikada te kako bi cijela država funkcionirala puno bolje, kada bi bolje funkcionirao HDZ i čitava administracija.

Predstavivši svoj program, kazao je i kako će nakon 20. svibnja svaki lokalni dužnosnik HDZ-a moći stupiti s njim u kontakt i komunicirati s njim te će rješavati probleme zajednički, izvijestio je Miloševićev izborni stožer. (Hina)

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene