450215
450215
450215
450215
450215

SVE VIŠE IMENA Mladi SDP-ovac objavio kandidaturu za šefa stranke

  • , 14.09.2016., 18:42
  • Autor:
  • komentara

Kandidata za utrku za šefa SDP-a je sve više. Kao treći se statusom na svojem Facebook profilu oglasio Domagoj Hajduković.

 
 
 
 
Domagoj Hajduković (Foto: Facebook)
Domagoj Hajduković (Foto: Facebook)

Domagoj Hajduković otklonio je sva nagađanja o vlastitoj kandidaturi za predsjednika SDP-a, objavom na svojem Facebook profilu, u kojoj potvrđuje da se kandidira za šefa te stranke.

"Mediji su me preduhitrili", napisao je Hajduković, koji tako postaje već treći kandidat za predsjednika SDP-a. Podsjetimo, Tonino Picula, potpredsjednik SDP-a, danas je i službeno potvrdio da je donio odluku o svojoj kandidaturi za šefa SDP-a te dao i prvi intervju u Vijestima Nove TV oko toga.

Osim Hajdukovića i Picule, tu je i Ranko Ostojić. Ipak, ovo možda neće biti konačan broj kandidata za predsjednika SDP-a.

Evo što je Hajduković napisao u svojem Facebook statusu:

"Drage prijateljice i dragi prijatelji, iskrena želja mi je bila prvo najaviti vama, ali su me budni mediji preduhitrili. Istina je to što ste pročitali, želim biti vaš predsjednik SDP-a. Moj plan je vratiti povjerenje ljevice i izgraditi uključiv SDP u kojem su ljudi na prvom mjestu. SDP u kojem su različita mišljenja poželjna i tražena, a podjele među ljudima nisu. SDP u kojem svaki član ili simpatizer može pridonijeti zajedničkom cilju. Vidim stranku kao živi organizam u kojoj su ideali koji su nekad okupljali na tisuće mladih zaista važni i u kojem sukobljavanje razmišljanja i ideja jedino gura stranku naprijed, a ne nazad. To je moja vizija SDP-a i želim je predstaviti vama i otvoreno o njoj raspravljati s ostalim kolegama koji su se kandidirali i koji se misle kandidirati. Živjeli i neka najbolji pobjedi."

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se