Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Europski dan na Markovom trgu

Dolazi Barroso: Hoće li se Kosor smješkati nakon sastanka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso i povjerenik za proširenje Štefan Fuele posjetit će danas Zagreb.

Barroso i Fuele sastati s vodećim hrvatskim dužnosnicima, predsjednicom vlade Jadrankom Kosor, predsjednikom Ivom Josipovićem i predsjednikom Hrvatskog sabora Lukom Bebićem.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

>> Kosor: Unatoč nekima, lipanj je i dalje cilj završetka pregovora

U Vladi prevladava optimizam uoči današnjeg dolaska predsjednika Europske komisije Barrosa. No, posao nije gotov i Kosor neće dobiti datum završetka pregovora kako se tome nada. U Banskim dvorim tvrde da čine sve da ispune potrebne uvjete. No, diplomati iz Bruxellesa šalju poruke da je još jako puno posla pred Hrvatskom. Još puno toga se mora učiniti da bi dobili datum završetka pregovora.

Danas će na Markovom trgu biti pravi europski dan. Barroso će se obratiti Saboru i razgovarati s njegovim vodećim ljudima. U petak će pak na saborskom odboru politički lideri raspravljati što je Hrvatska to učinila i možemo li u lipnju završiti pregovore.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene