Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabijelilo i Pelješac

Daruvar i Osijek probudili se na -6 stupnjeva, u Županji napadalo najviše snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrh Pelješca zabijelio se i u srijedu navečer, a dok na Srđu bjesnila mećava, temperatura mora podno njega i dalje je bila pogodna za kupanje, bar za one hrabrije.

Ciklona u višim dijelovima troposfere utječe na nestabilno vrijeme u dijelu Hrvatske što je sa sobom donijelo i snježne pahulje. Najviše snijega do srijede navečer palo je u Slavoniji , a padao je i na području Dubrovnika, Makarske, Omiša, ali i Pelješca, piše Crometeo.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Bura izazvala PROBLEME u prometu: Evo kada će sunce!

U kasnim večernjim satima na dubrovačkom Srđu zabilježena je snažna mećava s obilnim padalinama, grmljavinom i burom. Zanimljivo je i napomenuti kako, dok je na brdu iznad Dubrovnika bjesnila snježna mećava, temperatura mora mjerila čak 19 stupnjeva.

Jutros u 7 sati na Zavižanu je izmjereno 66 cm snijega, u Begovom Razdolju 33, u Županji 17, Gospiću 16, u Kutjevu i Otočcu 14, u Lipiku 12 , u Vukovaru i Hrvatskoj Kostajnici 11.

Najniža temperatura izmjerena je na Zavižanu, -10, a tek za koji stupanj više mjere Sljeme (-7), Parg kraj Čabra, Daruvar i Osijek (-6), te Bjelovar, Karlovac i Krapina (-4). Najtoplije je jutros pak bilo u Makarskoj i Dubrovniku gdje je izmjereno 7 stupnjeva Celzijevih.

Do kraja dana u većem dijelu zemlje bit će djelomice ili pretežno sunčano, a mjestimična kiša očekuje se u Dalmaciji dok bi Zagoru mogao zadesiti i snijeg.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene