Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Festival 'Ništa 2012.'

Jeste li spremni za NIŠTA?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Dođite na 'Ništa 2012.'! Neka i vaš život ne bude ispunjen ničim, ne doživite nikakva nova iskustva, ne upoznajte nove ljude, provedite nišim nadahnuto vrijeme', poručuje Jerko Gregov.

U mjestu Preko, na otoku Ugljanu, mještanin Jerko Gregov dosjetio se zanimljive ideje. Osnovao je, naime, festival 'Ništa 2012.'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povodom ulaska u EU Uskoro počinje 'Croatia Gourment - Tourism & Fourment' festival u Poreču Slika nije dostupna Za sve osmaše Održana manifestacija 'Dojdi osmaš, Zagreb te zove'

>> Rujanfest 'protjeran' s Bundeka!

Gregov je osnovao i grupu na Facebooku, a njen opis prenosimo u cijelosti: ' Štovani gosti i sugrađani čast mi je predstaviti vam manifestaciju Ništa 2012. koja će se dogoditi u Preku (otok Ugljan) 23.08.2012. Za razliku od drugih događaja u kojima je cilj animirati goste i zabaviti ih te im ponuditi nešto novo, mi im ne nudimo ništa. Za razliku od prokušanog i uspješnog koncepta „buka + pljeskavice = dobra fešta“ mi gostima i sumještanima ne nudimo ništa.

Dođite u Preko i ne doživite ništa! Želite li upoznati povijest mjesta, povijest samostana i knjižnice na otočiću Galevcu snađite se sami. Mi se oko toga ne želimo sekirat.
Posjetite i maslinike u kojima nema ništa za vidjeti, pogotovo jer je suša opet uspješno odradila posao.

Ako vam je dosadno možete posjetiti i remontno brodogradilište u uvali Lamjana ni tamo isto nema ništa, u stečaju je. Također neće biti ništa organizirano u vezi izleta do tvrđave Sveti Mihovil. Neće biti organizirano natjecanje u gađanju babe fritulama.

Već od ranih jutarnjih sati se neće događati ništa, popodne neće biti organiziran beach party u uvali Joz, a navečer neće biti nikakvih događaja. Folklorno društvo neće plesati kolo i pjevati tradicionalne otočke napjeve o ljubavi, dojkama i izgubljenim bičvama.

Potvrđeno nam je također da neće nastupiti Mišo Kovač i Severina, a neće biti ni iznenađenja večeri (znači ništa od vatrometa). Rivom neće šetati poznati glumci, a niti će se ikoji šeik usidriti svojom jahtom ispred mjesta.

Dođite i ne doživite ništa!'

Ukoliko ste posjetili ovu nadasve zanimljivu manifestaciju ili se upravo spremate posjetiti ju, ne sumnjamo da ćete se odlično provesti!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene