Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojio 79,7 milijuna kuna

Dobitnik supersedmice: Nakon početnog šoka bilo je teško spavati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sretni dobitnik igra loto više od 20 godina, a za osvojene milijune znaju samo njegovi najbliži, za koje će se sada pobrinuti.

Anonimni Zagrepčanin koji je nedavno osvojio rekordni dobitak na Lotu 7/39 ispričao je Hrvatskoj lutriji da mu je nakon početnog šoka i iznenađenja bilo vrlo teško spavati.

Pročitajte i ovo Ilustracija dobitna kombinacija Lova do krova! Izvučen je Eurojackpot od gotovo 66 milijuna eura, pogledajte gdje živi sretni dobitnik Listići Čestitamo! Lova do krova! U Njemačkoj pogođen Eurojackpot od 10 milijuna eura, a i tri igrača u Hrvatskoj imat će itekakvih razloga za slavlje!

Sretni dobitnik, koji je 22. siječnja osvojio supersedmicu u iznosu od 79,7 milijuna kuna, igra loto više od dvadeset godina, a dobitnu kombinaciju uplatio je putem interneta.

Pošto je vidio da je njegova kombinacija dobitna, igraču je nakon početnog šoka i iznenađenja bilo vrlo teško spavati, a uz oduševljenje i dalje je prisutna zdrava doza nevjerice. "No, svakodnevni posao i obaveze brzo čovjeka vrate u rutinu", zaključio je sretni igrač.

Konačno se javila sretna dobitnica Eurojackpota od 131 MILIJUN KUNA!

Novopečeni milijunaš kazao je da s osvojenim iznosom ne planira velike životne promjene odjednom pa se nada da će se i njegova okolina s njim lagano naviknuti na novonastalu situaciju.

Vjeruje i da će s dobitkom učiniti ono što bi i većina igrača – pokriti financijske obaveze, pobrinuti se za najbliže, pokušati mudro investirati i pronaći način kako vratiti dio onima kojima je najpotrebnije.

Namjerava nastaviti s igrom

Igrač, koji je želio ostati anoniman, ispričao je da nema svoje brojeve već ih bira slučajnim odabirom, jedino što uvijek igra isto slovo. Tako namjerava i nastaviti s igrom.

Za osvojeni dobitak znaju samo njegovi najbliži s kojima će organizirati malu i tihu proslavu, a na pitanje je li vjerovao u mogućnost osvajanja dodaje da je vjerovao jer da nije "ne bi igrao više od 20 godina".

Igračima je poručio da je uz sreću za dobitak potrebna i upornost. "Koliko god izgledalo nevjerojatno, ovo je najbolji dokaz da svatko može postati dobitnikom", kazao je igrač.

Dodao je da loto igra dugi niz godina, uz male, ali redovite uplate. Slično je preporučio i ostalim igračima, uz želju da igraju za zabavu i u skladu sa svojim mogućnostima.

Supersedmica izvučena je samo deset dana nakon što je veliki Eurojackpot pronašao vlasnicu u Hrvatskoj.(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene