Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednji trzaji zime

Do ponedjeljka promjenjivo i toplo, a onda OPET snijeg!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema dugoročnoj sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a, sljedećeg bi tjedna sjeverozapad unutrašnjosti te Gorski kotar ponovno mogao zabijeliti snijeg.

Nakon sunca koje je obasjalo najveći dio Hrvatske proteklog vikenda, stigli su novi oblaci iz kojih je ponegdje povremeno palo i nešto kiše. Ipak, najviše temperature zraka nisu se previše spuštale, a sve je dalo za naslutiti da polako stiže proljeće te da snježnim nedaćama za ovu sezonu možemo reći konačno: Zbogom!

Pročitajte i ovo Ilustracija pogoršanje vremena Stiže velika promjena vremena: Izdana su upozorenja, moguća tuča Kiša u Dubrovniku Vremenska prognoza Pripremite kišobrane jer nam stiže nevrijeme: Meteorolog otkrio gdje će kiša i grmljavina najprije stići

No, zima je odlučila dati do znanja da još nije gotova te se snijeg sljedećeg tjedna, kako sada stvari stoje, još jednom vraća.

>> VIDEO Ostali zarobljeni: Snijeg im zatrpao kuću

Prema informacijama Državnog hidrometeorološkog zavoda, do ponedjeljka bi trebalo ostati promjenjivo oblačno s kraćim sunčanim razdobljima, ali i povremeno kišom, češćom i obilnijom na Jadranu i u krajevima uz Jadran. Vjetar slab, na Jadranu u nedjelju većinom umjeren jugozapadnjak, a bit će razmjerno toplo.

Promjena stiže u ponedjeljak, kada se u unutrašnjosti očekuje zahladnjenje da bi, prema dugoročnoj prognozi, u sjeverozapadnim krajevima i Gorskom kotaru u utorak i srijedu počeo padati i snijeg.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene