Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bura stvorila kaos

Do kad će biti ovakvo vrijeme?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Orkanska bura trenutačno otežava i gašenje požara diljem obale. Kad možemo očekivati njezino slabljenje pitali smo našeg meteorologa Milana Sijerkovića.

'Bura će već sutra biti slabija, ali će svejedno mjestimice biti jaka i imati olujne udare. Danas je imala i orkanske, vjerujemo da sutra neće. Postoji tendencija slabljenja bure i čini se srijedu osobito, a nadamo se da će požar dotle biti ugašen. Sutra će bura već biti prilićno slaba, a od četvrtka je neće ni biti', rekao je meteorolog Milan Sijerković.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

Najjači vjetar, odnosno bura, puše na sjevernom i srednjem Jadranu.

>> Pripremite se za hladan vikend: Temperature padaju i više od 10 stupnjeva!

I sljedećih dana bit će nam dosta nestabilno, ali u prvom redu bit će to kraći, lokalni pljuskovi između kojih će biti i sunca. Sutra vrlo toplo, a onda opet malo svježije. U Zagrebu bi kišovito trebalo biti do subote, do kada će se i temperature kretati oko 25 celzijevih stupnjeva.

Na moru sutra i u srijedu još vrlo nestabilno s češćim pljuskovima, a u četvrtak sunčano. Još će nas sutra mučiti i jaka do olujna bura koja će u srijedu okrenuti na slab sjeverozapadnjak. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene