Obavijesti Video Pretražite Navigacija

DNEVNIK.hr najposjećeniji mobilni portal u Hrvatskoj za vrijeme IZBORA 2015.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom ovih parlamentarnih izbora dvije su se stvari pokazale krucijalnim za privlačenje posjetitelja na online portale: relevantnost i brzina objave informacija te mogućnost konzumiranja sadržaja na svim mobilnim platformama.

Pristup sadržaju putem mobilnih uređaja i u Hrvatskoj već čini u prosjeku preko 50% cjelokupnog prometa Hrvatskih web news portala. Najznakovitiji pokazatelj bitnosti ovog kanala su upravo izvanredne medijske situacije gdje prednosti tog kanala najviše dolaze do izražaja.

Tako smo ovih dana svjedočili izvanrednoj posjećenosti i na Dnevnik.hr-u, a posebno se istakla mobilna inačica portala Dnevnik.hr koja je ostvarila najveću razinu posjećenosti u usporedbi sa svim ostalim mobilnim portalima u zemlji!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Petrov o foteljama REFORME ALI ... Most ne želi manje ministarstava, a MUP im je 'izuzetno bitan' Slika nije dostupna Pregovori oko pozicija u Vladi Petrov: Karamarko i ja ćemo biti potpredsjednici Vlade

Nedjelja: 8.11. = 415.941 jedinstveni posjetitelj i 1.699.473 otvaranja stranica

Ponedjeljak: 9.11. = 473.973 posjetitelja i 2.173.739 otvaranja stranica

Pokazatelj koliko je mobilni portal Dnevnik.hr bio dominantan izbor internetskih korisnika u ta dva dana pokazuju i usporedbe sa drugim mobilnim portalima konkurentskih kuća.

Izvor: DotMetrics, IPSOS - mobilne platforme, hrvatski korisnici - Jedinstveni posjetitelji

Taj rezultat, u jednom od najbitnijh trenutaka u godini za news portale, samo pokazuje trend kojim Dnevnik.hr ide u kvalitativnom smislu, i u smislu statistika i medijske pozicije u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene