Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvoji termosicu!

DNEVNIK.hr dariva vjerne čitatelje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svoje vjerne čitatelje u ovim vrućim ljetnim mjesecima portal DNEVNIK.hr dariva s 20 termosica. Njih 15 dijelimo putem naše stranice na Facebooku, a 5 termosica putem našeg Instagrama. Jer – zašto ne!

 

Pravila sudjelovanja u Kreativnom natječaju „Osvoji termosicu“

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Spuštaju se temperature! Detaljnu vremensku prognozu donosi Ivan Čačić DNEVNIK.hr dobio je nagradu w3 Award Potvrda kvalitete Još jedna nagrada u nizu: Najčitaniji portal DNEVNIK.hr osvojio priznanje za redizajn

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač), u čijem je vlasništvu Facebook i Instagram stranica DNEVNIK.hr, organizira kreativni natječaj pod nazivom „Osvoji termosicu“ (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za čitatelje portala DNEVNIK.hr, Facebook stranice i Instagram stranice DNEVNIK.hr. Kreativni natječaj organizira se u svrhu promocije portala DNEVNIK.hr

Članak 2.

Kreativni natječaj počinje 20. 7. 2017. i traje do 21. 7. 2017. Čitatelji u komentar na Facebook i Instagram profilu portala DNEVNIK.hr ostavljaju svoje kretivne prijedloge.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koje prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju, sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili putem Facebook ili Instagram stranice DNEVNIK.hr.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da ih priređivač može kontaktirati te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz Kreativni natječaj. U slučaju da sudionik ne želi primati takve poruke, može prekinuti svoje sudjelovanje u Kreativnom natječaju kako je opisano u Članku 6. ovih pravila.

Priređivač se obvezuje da će dostavljene podatke Sudionika koristiti u dobroj namjeri te da privatne
podatke Sudionika neće distribuirati trećoj strani, te da će u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih
podataka prikupljene podatke prijaviti u zbirku podataka.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 20. 7. 2017. od 12 sati do 21. 7. 2017. do 12 sati na Facebook i Instagram stranici DNEVNIK.hr u komentar objave zadovoljavajući materijal.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Kreativnog natječaja Priređivača te da će nakon 31. 12. 2017. godine biti uništeni. U svakom trenutku tijekom trajanja Kreativnog natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 6.

Pravila

Članak 5.

Najbolji komentari prema odabiru Priređivača bit će objavljeni na Facebook I instagram stranici portal DNEVNIK.hr.

Svaki Sudionik može poslati neograničen broj komentara. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te sadržaj komentara koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu. Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4.
ne objavi.

Članak 6.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Kreativnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni komentar s objave Kreativnog natječaja na Facebook stranici ili
Instagram stranici portal DNEVNIK.hr.

Članak 7.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Kreativni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 8.

Na Facebook i Instagram stranici tijekom trajanja Kreativnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

Članak 9.

Pobjednici Kreativnog natječaja za svoj komentar biti će nagrađeni od strane Priređivača i to paketom 20 x brendiranih termosica DNEVNIK.hr.

Članak 10.

Tijek Kreativnog natječaja nadgledat će zaposlenici Priređivača. Komentari neprimjerenog sadržaja neće biti objavljeni.

Članak 11.

Smatra se da su sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 12.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Kreativnog natječaja ili Kreativni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 13.

Svaka promjena vezana uz Pravila Kreativnog natječaja biti će objavljena na portalu u ovom dokumentu.


NOVA TV d.d

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene