Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Mi nemamo izračun'

Krtica u redovima braniteljima prosvjednika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branitelji će tražiti da izračun njihovih troškova naprave stručnjaci. Kakvi, nije poznato.

Vođa branitelja-prosvjednika, Đuro Glogoški, najavio je da će pozvati stručnjake koji bi napravili izračun troškova za branitelje nakon što je ministar branitelja Predrag Matić izjavio kako će se, prema prijedlogu udruga koje prosvjeduju u Savskoj 66, izdvajanja za branitelje popeti na 20 milijardi kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premijer i ministar Matić razgovarali su s braniteljima u Banskim dvorima Matić: Izložen sam tolikim prijetnjama jer provodim hrvatske zakone, a zamislite što bi bilo da idem razotkriti lažne invalide?! Slika nije dostupna Glogoški odgovara 'Očito je da Matić ima zdravstvenih problema, preporučujemo mu da se liječi'

'Ako ljudima u šatoru Grabar Kitarović nije dovoljan autoritet, onda ne znam tko jest'

'Kako je Matić uspio doći do tog izračuna? Očito je da netko dila dokumente. Kad se nacrt prijedloga Zakona o pravima hrvatskih branitelja izradi, pozvat ćemo stručnjake da naprave izračun. U ovom ga trenutku ni mi nemamo', kazao je Glogoški za 24 sata.

Ponovio je da traže samo prava koja proizlaze iz Zakona o pravima branitelja i članova njihovih obitelji te da traže smjene ministra Matića i suradnika, kao i objedinjavanje prava svih branitelja u jednom zakonu koji bi trebao postati Ustavni zakon.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene